Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
DSC 0500

Un gând rawyal de 8 Martie

Flori, cadouri, mărțișoare, telefoane de la apropiați.. luna martie este unul dintre cele mai așteptate momente din an mai ales de către prezențele feminine. Cărei femei nu-i place să fie răsfățată cu cele mai deosebite atenții? Pe lângă faptul că toți din jur au grijă ca în această perioadă sexul frumos să se simtă bine, cea mai mare bucurie o experimentează mămicile care primesc dragoste la dublu din partea celor mici.

Cu siguranță fiecare dintre noi are o mamă și se gândește ca astăzi să o surprindă într-un mod deosebit. Pe de altă parte, bărbații sunt extrem de solicitați în această perioadă în ceea ce privește creativitatea sau gesturile frumoase, așa că vrem să venim cu câteva propuneri.

Pe lângă un buchet frumos de flori, surprindeți-o cu desertul preferat. Noi femeile suntem înnebunite după dulce, mai ales dacă este vorba despre o combinație pe care nu o putem refuza.

După o plimbare în oraș, invit-o la o prăjitură într-un loc familiar, perfect pentru a depăna amintiri.

Comandă-i un tort pe care să scrii “la mulți ani!” și livrează-l la ea la birou.

Trimite-i un mesaj-video în care să-i spui cât de mult o iubești și apoi invit-o la o cină prin această metodă.

Poate pui în practică una dintre aceste idei, dacă nu..mai există o variantă. Fă o vizită scurtă în unul din magazinele Rawyal pentru că noi ne-am gândit să surprindem toate doamnele și domnișoarele cu o atenție duuulce de tot, un deliciu savuros de care cu siguranță se vor bucura.

Echipa Rawyal urează la mulți ani plini de zâmbet, fericire și frumos tuturor prezențelor feminine! Un 8 Martie plin de surprize frumoase!

By Arina Baston

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button