Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
FullSizeRender 2

Tu ce zici, dragostea trece prin stomac?

Dacă aș întreba orice femeie cum îi place să fie surprinsă, cu un buchet de flori sau cu mâncarea preferată atunci când îi este poftă de ceva bun, majoritatea ar răspunde afirmativ la cea de-a doua parte. Nu că florile nu ar fi superbe, dar dacă alături mai au și o prăjitură delicioasă, clar ai cuceri o femeie. Dar la bărbați, cum o fi? Întotdeauna vor aprecia mâncarea gustoasă, fie că neagă sau nu.. sunt gurmanzi. Dacă facem mici conexiuni, putem deduce faptul că într-un cuplu mâncarea are un rol important. O prăjitură delicioasă poate înveseli, un prânz împreună ajută nu doar la satisfacerea poftelor ci și la o conversație frumoasă, un tort de ziua voastră poate fi cea mai tare surpriză, atunci când el sosește la ușă cu cina îi aduce ei zâmbetul pe buze și exemplele sunt infinite.

Nimic nu se compară cu plăcerea de a mânca alături de cea mai dragă persoană ție. Nu-i așa?

Și revenind la o întrebare esențială.. tu ce zici, dragostea trece prin stomac? Cercetătorii au dovedit-o, dar ai experimentat acest tip de dragoste? Sunt sigură că da, poate chiar de multe ori, uneori fără să îți dai seama. Suntem în luna dragostei și poate te gândești cum ai putea să îți surprinzi plăcut partenerul. Eu vin în ajutorul tău cu o mică idee: nu uita că lucrurile mici sunt cele care aduc bucurie și demonstrează lucruri mari.

  • Mâncați împreună pentru prima dată mâncare raw vegană. Dacă niciunul dintre voi nu a experimentat gustul unic al deliciilor crude, faceți asta împreună și vă veți aduce aminte mereu cum a fost când ați mâncat prima oară raw.
  • Sărbătoriți-vă ziua cu un tort special creat pentru voi! Răsfățați-vă cu ceva delicios, personalizat exact după gustul vostru și nu uitați să păstrați o felie și prietenilor voștri.
  • Surprinde-l/surprinde-o cu o cutie plină de prăjituri savuroase atunci când se așteaptă cel mai puțin! Scrie-i un bilețel pe cutie și las-o pe biroul de la serviciu.
  • Comandă-i prânzul acasă! Va fi o surpriză mare, poate va crede că cel cu comanda a greșit adresa. Sigur îi vei aduce zâmbetul pe buze!AZ2A9394

Poți foarte ușor să faci mici surprize celor dragi, iar echipa Rawyal vine în ajutorul tău. Pentru că Dragobetele bat la ușă, în această săptămână motto-ul nostru este ”Dragostea trece prin stomac” și cei care vor folosi codul DRAGOBETE în perioada 24.02-1.03.2017, vor beneficia automat de un discount de 10% la orice comandă plasată pe site.

Hai să dăm drumul la săptămâna surprizelor! Tu ești pregătit? Noi daaaa!

By Arina Baston

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button