Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.

Skin Clearing Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

Skin Clearing Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

CLEANSE-UL SKIN CLEARING

Pentru că sănătatea și frumusețea vin din interior, am creat un program de detox care te va
ajuta să radiezi lumină și vitalitate. Cleanse-ul skin clearing este bazat pe sucuri din fructe și
legume proaspete, dar și superalimente esențiale pentru o piele curată și radiantă. Vitaminele
C și A, dar și antioxidanții din programul skin detox ajută la reînnoirea celulelor și a
producției de colagen și elastină.
Combinațiile de ingrediente ale sucurilor din acest detox au fost gândite cu atenție și
echilibru, astfel încât să ajute organismul în lupta contra radicalilor liberi, aceștia fiind
principala cauză a îmbătrânirii premature. Rezultatul tău va fi un ten mai curat, cu o culoare
uniformă, luminos. Toate astea în timp ce te bucuri de gustul delicios al darurilor naturii!
Cleanse-urile conțin: 6 sucuri & superfoods

Fiecare cleanse are ingrediente speciale, pe care le numim Superalimente. Asta le face diferite de celelalte sucuri.
Clease-ul Active are următoarele superfoods:

Echinacea – Echinacea este o plantă din America care este apreciată pentru proprietăţile sale puternice de vindecare. Ne întăreşte sistemul imunitar pentru a lupta cu bacteriile, cu viruşii şi cu alţi microbi care cauzează boală. De asemenea, are o acţiune anti-inflamatorie care o face benefică pentru alinarea problemelor de inflamare a tenului cum ar fi acnea, eczema şi psoriazis-ul. Echinacea poate de asemenea ajuta şi la protecţia colagenului din piele contra daunelor cauzate de radicalii liberi, care sunt o cauză majoră a ridurilor.

Baobab – Acest fruct din Africa de Sud este un mod fabulos de a vă îmbunătăţi dieta cu Vitamina C şi antioxidanţii care iubesc tenul, care sunt amândoi elemente nutritive importante pentru prevenirea ridurilor, a îmbătrânirii premature a pielii şi a protejării şi menţinerii colagenului în piele. De asemenea, baobabul este benefic pentru piele deoarece este un fruct super alcalizant şi o foarte bună sursă de fibre pentru a ajuta la promovarea unui scaun regulat. Acest super fruct acţionează de asemenea şi ca un prebiotic pentru a îmbunătăţi dezvoltarea de bacterii benefice în intestin.

Super verdeţuri – Super verdeţurile sunt foarte alcalizante, dar posedă şi multe beneficii excepţionale de sănătate pentru corp şi pentru piele. Aceste ‘super alimente’ dense din punct de vedere nutritiv sunt bogate în antioxidanţi, fier, beta-caroten şi grăsimi omega-3 care sunt esenţiale pentru pielea sănătoasă, moale, suplă. Un consum crescut de antioxidanţi este unul dintre cele mai bune moduri de a vă proteja pielea de daunele cauzate de radicalii liberi din razele UV ale soarelui şi de alţi factori de stres ai mediului înconjurător.

Iarbă de grâu – Iarba de grâu este un fantastic detoxifiator natural, care ajută la îndepărtarea toxinelor din corp şi din piele. Dacă consumaţi iarbă de grâu cu regularitate, puteţi ajuta la curăţarea corpului şi la promovarea unui ten mai curat şi care arată mai sănătos, în timp ce reduceţi probabilitatea unor erupţii. Iarba de grâu este o sursă superioară de clorofilă, care a fost dovedită a ajuta la detoxifierea sângelui şi a ţesuturilor. De asemenea, iarba de grâu are calităţi antibacteriale şi antiseptice care pot ajuta la îmbunătăţirea vindecării pielii.

Probiotic – Să luaţi un probiotic este un mod fantastic de a sprijini o funcţie imunitară şi o digestie sănătoasă. S-a dovedit că probioticele sunt benefice pentru sprijinirea sănătăţii pielii prin îmbunătăţirea echilibrului bacterian al pielii pentru a ajuta reducerea riscului de infecţii şi probleme inflamatorii ale pielii cum ar fi eczema, dermatita şi psoriazis-ul.

SKU N/A Categorie: Etichete: , , , , , ,
Livrat la ușa ta
Proaspăt și natural
Cea mai bună mâncare Vegană

Având în vedere natura perisabila a produselor, după livrarea acestora, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație. Pentru detalii consultați Termenii și condițiile.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top