Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
AZ2A8572 1

Salate fresh, ca de primăvară!

Chiar dacă vremea de afară  este foarte schimbătoare și ne cam dă bătăi de cap, a venit primăvara. Pentru că în timpul iernii am dus lipsă de legume proaspete, organismul nostru este slăbit în perioada aceasta și este foarte posibil să ne luptăm cu stări de oboseală sau dureri de cap. Iar unde găsim alimentele proaspete și neprocesate?  În salate, desigur! În meniul Rawyal regăsiți câteva tipuri de salate cu care vă puteți delecta:

 

Ingrediente: rodie, spanac, rosii cherry, ridichie, ceapă verde, fistic, semințe de floarea soarelui, dressing.

Spanacul este bogat în fier și calciu, iar ridichia are un conținut foarte ridicat de antioxidanți. Ridichia este recomandată și persoanelor care țin un regim, datorită numărului scăzut de calorii și procentului mare de apă.  Combinația dintre legume, rodia acrișoară și semințe scoate gustul acestei salate din anonimat și o plasează în topul celor mai inedite preparate.

 

Ingrediente: varză china, avocado, gulie, vlăstari de floarea soarelui, valeriană, nuci, semințe de dovleac, dressing.

Gulia este recunoscută pentru proprietățile ei  – conținut ridicat de acid folic, fibre vegetale, fosfor și magneziu. De asemenea, este o sursă importantă de vitamine din complexul B și C. Vlăstarii de floarea soarelui alcalinizează organismul și, în plus, reprezintă și o sursă de lecitină, substanță ce ajută memoria.  Această salată are un conținut caloric redus, dar este extrem de gustoasă, așa că vă recomandăm să o încercați cu încredere.

 

Ingrediente: ciuperci champignon, castravete, migdale, spanac, valeriană, dressing.

Știm deja despre valeriană că purifică organismul, dar pe lângă asta, mai ajută și în tratarea insomniilor, stărilor de nervozitate, durerilor de cap, stresului, anxietății sau a depresiei. Deși este un aliment pe care îl considerăm banal, castravetele ajută la detoxifierea organismului și combate retenția de apă din organism.  Dacă vă doriți o salată hrănitoare, dar și cu un gust bun, trebuie să gustați Mushroom Salad.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button