Micuții chefi raw vegani de la Școala Ioanid
RAWYAL Brunch & Cakes este mica ta oaza de sanatate.Ne face o deosebita placere sa iti impartasim ideile si sfaturile noastre legate de alimentatia sanatoasa si transformate in delicioase preparate raw vegan destinate fiecaruia dintre voi (aperitive, supe, salate, prajituri, sucuri si multe alte produse, toate raw).
raw, vegan, food, mancare, raw-vegan, vegetarian
23644
post-template-default,single,single-post,postid-23644,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,fs-menu-animation-underline,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Micuții chefi raw vegani de la Școala Ioanid

În cadrul programului ”Săptămâna altfel„ am fost în vizită la Școala Ioanid și am cunoscut câțiva copilași drăgălași ce aveau să ne demonstreze că sunt și foarte iscusiți în arta gătitului raw vegan.

 

Carmen a început prin a le povesti despre deserturile sănătoase, subiect ce i-a acaparat total pe micuți. Le-a fost explicat procesul prin care se prepară, dar și ce ingrediente se folosesc. Mai mult decât atât, au înțeles și de ce este de preferat un asemenea desert în detrimentul dulciurilor din comerț.

 

După aceasta, s-a trecut la partea pe care o așteptau cu toții. Au fost echipați cu mănuși și plase pentru păr și au trecut la treabă. Misiunea lor a fost să modele Donuts și bomboane, pe care mai apoi le-au ornat cu fulgi de cocos, ciocolată, fistic sau migdale.

La final, copiii au fost foarte încântați când au gustat din roadele propriei munci și ne-au promis că vor încerca să le prepare și acasă!

No Comments

Post a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.