Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
[rank_math_breadcrumb]

Pizza fara gluten

27.90 lei

Pizza fara gluten

27.90 lei

Cine ar spune nu unei seri de pizza cu prietenii sau unei felii în pauza de prânz? Ei bine, acum poți să te bucuri oricând de o pizza delicioasă, pentru că varianta noastră raw-vegană, fără gluten, nu doar că este o savoare absolută, dar este și super sănătoasă!

Pizza este una dintre deliciile preferate de majoritatea persoanelor. O pizza sănătoasă, din ingrediente alese cu atenție este cea mai bună alegere de prânz.

FĂRĂ GLUTEN – FĂRĂ MIERE!

Ingrediente: caju, ardei roșu, fulgi de hrișcă, semințe de in, tărâțe de psyllium, ceapă verde, usturoi, mărar, lămâie, fulgi de drojdie inactivă, sare, avocado, măsline kalamata, roșii cherry, ulei de măsline, rucola, oregano, roșii, semințe de floarea soarelui, roșii uscate, gimbir, cimbru, ceapă, busuioc, chilly.

Ingredients: cashew, red pepper, buckwheat flakes, flaxseed, psyllium husk, green onion, garlic, dill, lemon, yeast flakes, salt, avocado, kalamata olives, cherry tomatoes, olive oil, rucola, oregano, tomatoes, sesame seeds, dried tomatoes, ginger, thyme, onion, basil, chilly.

Diametru: 15 cm

Livrat la ușa ta
Proaspăt și natural
Cea mai bună mâncare Vegană

Având în vedere natura perisabila a produselor, după livrarea acestora, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație. Pentru detalii consultați Termenii și condițiile.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top