Rawyal.ro

Comanda ta: 16.90 lei
1

Coș de cumpărături

1
Subtotal: 16.90 lei
raw cupcake cu mure si kkiwi
16.90 lei
Sub-total: 16.90 lei
Comanda ta: 16.90 lei
1

Coș de cumpărături

1
Subtotal: 16.90 lei
raw cupcake cu mure si kkiwi
16.90 lei
Sub-total: 16.90 lei
rulada cu ciocolata raw vegan 12 1

Dulciuri fara zahar, special create pentru diabetici

Stiai ca exista dulciuri pentru diabetici? Da! Si ei pot savura un moment de bucurie dulce.

Te confrunți cu intoleranță la lactoză sau intoleranță la gluten? Ai fost diagnosticat cu o formă de diabet și ți s-a recomandat un regim alimentar strict? Regimul alimentar nu este deloc plăcut și ușor de înfruntat, cu atât mai mult atunci când vorbim despre copii.

Ce este diabetul?

Diabetul reprezintă o afecțiune metabolică, caracterizată prin excesul de zahăr din sânge.

Diabetul este o boală cronică, netransmisibilă, care apare atunci când pancreasul nu mai produce insulină sau atunci când organismul nu mai poate utiliza insulina cum trebuie.

În România, numărul persoanelor care suferă de diabet crește îngrijorător de la un an la altul. Conform statisticilor, în prezent peste 11% din populație suferă de diabet. Vârsta persoanelor care suferă de diabet este cuprinsă între 20 și 79 de ani.

O informație pe care o avem cu toții referitor la persoanele care suferă de această afecțiune este că ei trebuie să aibă o dietă specială și să adopte un regim alimentar sănătos. Le este interzis consumul de zahăr și de produse care conțin zahăr, pâinea și alimentele cu conținut ridicat de carbohidrați, produsele de patiserie, alimentele bogate în grăsimi saturate, băuturile alcoolice, sucurile din comerț, dar și alimentele foarte sărate.

Un diabetic trebuie să aibă o dietă variată, bogată în nutrienți

Nucile, fructele de pădure și ananasul sunt foarte recomandate în dieta persoanelor care suferă de diabet. Afinele, de exemplu, sunt foarte sănătoase, Conform unui studiu din Statele Unite ale Americii, persoanele care au consumat două căni jumătate pe zi de suc de afine sălbatice, timp de 12 săptămâni, au reușit să își reducă nivelul glicemiei, au scăpat de depresie și și-au îmbunătățit calitatea memoriei. 

După cum știm, dulciurile se numără printre preferatele tuturor, iar bucuria de a savura o felie de tort sau o prăjitură nu se compară cu nimic. Chiar dacă suferi de diabet, nu înseamnă că nu te mai poți bucura de prăjituri. Există variante alternative de îndulcitori naturali pentru prepararea tortului pentru diabetici și a prăjiturilor pentru diabetici.

Unde gasiti dulciuri pentru diabetici in Bucuresti?

În Bucuresti, la Rawyal – Brunch & Cakes, găsiți dulciuri pentru diabetici și torturi fără gluten, fără zahăr, cu îndulcitori naturali, realizate exclusiv din ingrediente naturale. Pot fi consumate cu încredere de diabetici, dar și de către copii sau de persoanele care au diverse intoleranțe alimentare.  

Din gama noastră variată de torturi, vi le recomandăm pe cele realizate cu fructe de pădure, afine, zmeură, căpșuni, vanilie și ciocolată, ciocolată și portocale. Acestea conțin fructe care au un indice glicemic scăzut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi1
raw cupcake cu mure si kkiwi
-
+
Total
16.90 lei
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button