Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
IMG 7405 Copy 1

Cum ne hidratăm corect pentru a face față căldurii?

Oficial  a început vara, calendaristic vorbind! De fapt și de drept, sezonul cald a început să își facă simțită prezența mult mai devreme și ne-a bucurat cu zile toride, bune de mers la piscine, terase sau, de ce nu, în mini-vacanțe. Prognoza pentru următoarea perioadă ne promite temperaturi, cel puțin la fel de ridicare ca cele de până acum, iar în acest context am dori să lansăm o întrebare:

Cum ne hidratăm corect pentru a face față căldurii?

Este arhicunoscut faptul că trebuie să consumăm minim 1,5 – 2 litri de apă pe zi dar nu toți cunoaștem faptul că, în zilele toride, organismul nostru are nevoie de un aport mult mai ridicat de lichide. Specialiștii recomandă ca în zilele caniculare să consmăm 1 pahar de apă, sau echivalentul acestuia, la fiecare 15-20 de minute.

Hidratarea este extrem de importantă pentru organism deoarece ajută la eliminarea toxinelor și la funcționarea corectă a metabolismului. Pentru a ne hidrata corect trebuie să știm să recunoaștem semnele deshidratării, cum ar fi pielea uscată, pofta de zahăr, starea de oboseală, migrenele și să consumăm lichidele de care are nevoie organismul nostru în mod inteligent.

De exemplu, în zilele toride apa trebuie să fie băută gradual pentru a putea fi bine asimilată. Dacă doriți un boost de energie este recomandat să beți o limonadă îndulcită cu miere. De asemenea, aceasta împreună cu sucul de portocale au un efect antioxidant. Pentru iubitorii de ceai, specialiștii susțin ca acesta reprezintă sursa cea mai bună de hidratare pe timpul verii, dar nu uitați că nu toate lichidele hidratează. Alcoolul și cafeaua deshidratează suplimentar organismul în această perioadă. O hidratare continua, pe tot parcursul zilei și o alimentație sănătoasă reprezintă secretul.

În zilele caniculare de vară vă așteptăm și la restauratul nostru. Aici puteți găsi o gamă variată de băuturi din care puteți alege. De la smoothie-uri cu ananas și milkshake-uri cu lacuma și vanilie, până la fresh-uri de citrice și limonadă cu ghimbir, goji sau căpșuni, toate băuturile noastre vă vor surprinde cu gustul lor răcoritor.


Vă asteptăm să le încercați!

By Diana Anghelache

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button