Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
WhatsApp Image 2018 04 18 at 10.34.22 1 768x1057 1 e1627398766971

Copiii și dieta vegană

În contul zilei de 1 iunie, când i-am sărbătorit pe cei mici,  vrem să vă vorbim despre alimentația vegană și raw-vegană la copii. În ultima perioadă, foarte mulți părinți adoptă aceasta variantă deoarece sunt preocupați de sănătatea pruncilor lor. Beneficiile acestui regim includ evitarea bolilor de inimă sau a diabetului  sau preîntâmpinarea obezității .

În momentul în care alegeți o astfel de alimentație pentru copilul dumneavoastră, trebuie să vă informați foarte bine, iar sănătatea celui mic trebuie monitorizată constant. Atunci când alegeți să îl hrăniți doar cu produse vegetale există riscul unei lipse de vitamine ca fier, calciu, vitamina B12 sau vitamina D.  Dacă apar aceste deficiențe, ele pot fi corectate cu suplimente alimentare.

Deși este o dietă bazată pe produse naturale nutriționiștii susțin  că este posibil ca nivelul de energie să nu fie la fel de ridicat precum cel al unui copil care are în regimul lui și produse de origine animală. Asta înseamnă că aportul caloric trebuie să fie mai mare, iar pentru a nu oferi micuților porții mult mai mare de mâncare, părinții pot adăuga mai multe uleiuri sau mai multe fructe oleaginoase.

Meniul unui copil vegan sau raw-vegan trebuie să fie foarte diversificat și să includă multe produse bogate în proteină vegetală(mazăre, fasole, linte, nuci etc.). La fel cum am menționat anterior, starea de sănătate trebuie monitorizată mai atent pentru a putea preveni diferitele carețe. De asemenea, este obligatoriu ca părinții să aibă toate resursele informaționale la dispoziție pentru a putea concepe o dietă echilibrată pentru copii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button