Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Candy Bar Brunch

Candy bar & Brunch – o idee practică pentru evenimentul tău

Fie că vorbim despre petrecerea pe care o organizezi cu ocazia zilei tale de naștere sau despre un eveniment cu angajații la locul de muncă, primul lucru la care trebuie să te gândești este.. mâncarea. A servi 3 feluri de mâncare, a aștepta până sunt toate preparatele aduse pe rând sau a te opri la un sigur desert, sunt lucruri care pot îngreuna evenimentul tău. Nu de altceva, dar la ora actuală oamenii sunt din ce în ce mai grăbiți, le place să mănânce rapid și să aibă de ales din cât mai multe variante. Tocmai de aceea, o variantă simplă ar fi să combini candy bar-ul cu câteva aperitive și gustări pe care invitații să le servească într-o scurtă pauză sau de ce nu chiar în timp ce se derulează petrecerea sau evenimentul. Ce să mai vorbim despre faptul că ești scutit de multă muncă și ore-n bucătărie? O întreagă echipă se poate ocupa ca evenimentul tău să fie perfect – din punct de vedere al mâncării. Ah, și în cazul în care nu știai, echipa Rawyal este cea care îți promite pe lângâ un food styling deosebit, mult zâmbet și preparate raw pe care invitații tăi cu siguranță le vor lăuda. Așadar, haide să vedem câteva dintre bunătățile care pot sta și pe masa ta la orice eveniment.

Începem cu.. aperitivele.

Pasta de măsline kalamata, cea de brânză caju, de pătrunjel sau guacamole pot fi servite cu crackers – o combinație absolut savuroasă. Cel mai probabil nimeni nu se va putea abține să nu le încerce pe toate. Și-i înțelegem perfect. Iar pentru iubitorii de specialități italienești, recomandăm mini-bruschete cu roșii, ustoroi și busuioc, ca la mama lor acasă (bineînțeles, în varianta reinventată raw)

Pizza sau sushi?

Grea alegere.. Cred că și aici rămân amandouă! De data aceasta, invitații vor savura o pizza fără gluten cu un blat special dintr-un mix de semințe. Cât despre sushi, vorbim despre o combinație sofisticată de legume și alge.

Mai bine începem cu candy bar-ul.

Dacă aș fi la un eveniment și aș vedea un candy bar cu atâtea bunătăți, clar m-aș aținti prima dată spre el. Donuts cu ciocolată, cheesecake cu fructe de pădure, prăjituri cu ciocolată neagră, cu lămâie, caramele.. Noroc că toate dulciurile raw sunt mai sănătoase..  Colțișorul cu deserturi raw vegane va fi atracția evenimentului și un adevărat răsfăț pentru papilele gustative ale invitaților tăi.

Dacă ți-am făcut poftă cu fotografiile de mai sus sau îți dorești să fim parte din organizarea evenimentului tău, ne poți contacta la 0730 777 221 , pe pagina noastră de Facebook, Instagram, oriunde. Până una alta, te așteptăm în magazinele noastre pentru a gusta din aceste bunătăți!

By Arina Baston

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos de cumparaturi0
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top
Call Now Button