Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.

Bomboane cu migdale și cacao

4.50 lei

Bomboane cu migdale și cacao

4.50 lei

Ce-ai zice dacă ți-am spune că bomboanele pot fi atât delicioase, cât și hrănitoare? Bomboanele raw cu migdale sunt bogate în fibre, datorită tărâțelor de psyllium, în grăsimi sănătoase, datorită migdalelor și, cel mai important, în aromă și savoare, datorită vaniliei naturale și a pudrei de cacao naturală.

Dacă ți-e poftă de ceva dulce, o simplă bomboană,  mică dar foarte delicioasă, este cea mai sănătoasă alegere! Pe lângă gustul aromat și sofisticat dat de migdale, vanilie și ciocolată raw, e bine să știi că acestea conțin renumitele tărâțe de psyllium care îmbunătățesc digestia și detoxifică organismul.

FĂRĂ GLUTEN – FĂRĂ MIERE!

Ingrediente: migdale, curmale, nuca de cocos, tărâțe de psyllium, pudră de vanilie, cacao raw, nuci, ulei de cocos, unt de cacao, sirop de agave.

Ingredients: almonds, dates, coconut, psyllium husk, vanilla powder, raw cocoa, walnuts, coconut oil, cocoa butter, agave syrup.

Cantitate: 15 gr

Livrat la ușa ta
Proaspăt și natural
Cea mai bună mâncare Vegană

Având în vedere natura perisabila a produselor, după livrarea acestora, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație. Pentru detalii consultați Termenii și condițiile.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top