Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.

Basic Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

Basic Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

CLEANSE BASIC & INTERMEDIATE

Dacă vrei să reduci oboseala și să îți crești nivelul de energie, însă nu ai mai urmat până acum un program detox, cleanse-ul basic este pentru tine.

Este o introducere ușoară în lumea detox, pentru că sucurile din acest program sunt mai bogate în fructe, pentru a oferi un plus de dulceață și gust.

Astfel, te bucuri de beneficiile unui program detox: un ficat mai odihnit, o digestie sănătoasă, un corp fără toxine, vitalitate și lejeritate, în timp ce te bucuri și de savoarea sucurilor din cură.

Cleanse-urile conțin: 6 sucuri & superfoods

Fiecare cleanse are ingrediente speciale, pe care le numim Superfoods. Asta le face diferite de celelalte sucuri.
Clease-urile Basic și Intermediate au următoarele superfoods:

Germeni de broccoli – Germenii de broccoli conţin un nivel înalt de compuşi de sulf care acţionează ca puternici antioxidanţi care luptă contra cancerului, reduc inflamarea şi sprijină o detoxifiere sănătoasă a ficatului. Germenii de broccoli cresc nivelul de SOD (superoxid dismutaza) din organism, care este unul dintre cei mai importanţi compuşi anti-îmbătrânire produşi de către corp. Germenii de broccoli conţin maxim de 100 de ori nivelul de compuşi de sulf în comparaţie cu broccoli.

Chlorella – Chlorella este un tip de micro-algă albastră-verde care este extrem de nutritivă şi care are multe proprietăţi impresionante care îmbunătăţesc sănătatea. Chlorella este cea mai bogată sursă de clorofilă, care are o acţiune de curăţare şi de detoxfiere, ajutând la promovarea îndepărtării metalelor grele din corp. De asemenea, clorofila sprijină şi o funcţionare sănătoasă a ficatului.

Suc de aloe vera – Sucul de aloe vera este benefic pentru promovarea sănătăţii intestinelor şi pentru a ajuta tratarea unei serii de probleme ale tractului digestiv. Aloe are un efect de curăţare asupra intestinelor care ajută la menţinerea unei funcţii digestive sănătoase. Aloe are un efect de detoxifiere natural asupra intestinelor, ajutând delicat la descompunerea reziduurilor aflate în intestin.

Spirulina – Spirulina este un tip de algă de apă dulce care posedă multe proprietăţi minunate de vindecare şi de promovare a sănătăţii. Spirulina are un efect foarte alcalinizant asupra corpului şi este o sursă excelentă de clorofilă, care este utilizată în vederea ajutării ficatului în ceea ce priveşte detoxifierea prin ajutorul acordat la îndepărtarea metalelor grele şi a altor toxine din corp în condiţii de siguranţă. Această super algă conţine puternici antioxidanţi şi niveluri înalte de beta-caroten care ajută la protejarea celulelor din corp de daunele cauzate de radicalii liberi. De asemenea, ajută la creşterea imunităţii şi a nivelurilor de energie.

Probioticele – Probioticele promovează dezvoltarea bacteriilor prietenoase în intestine. Un echilibru sănătos de bacterii bune în intestin joacă un rol important în sănătatea dumneavoastră imunitară şi digestivă, cât şi în promovarea unui ten sănătos.

Rădăcina de păpădie – Rădăcina de păpădie este privită în mare măsură ca un tonic suprem pentru ficat. Această plantă valoroasă este utilizată pe scară largă de către specialiştii de plante pentru îmbunătăţirea digestiei şi tratarea problemelor de vezică biliară şi de ficat. Rădăcina de păpădie ajută la stimularea detoxifierii ficatului, ceea ce ajută la curăţarea toxinelor din corp. Această plantă amară creşte secreţia de sucuri şi enzime digestive, ceea ce ajută funcţionarea digestiei şi a ficatului şi a vezicii biliare. De asemenea, rădăcina de păpădie ajută la îmbunătăţirea digestiei grăsimilor.

 

SKU N/A Categorie: Etichetă:
Livrat la ușa ta
Proaspăt și natural
Cea mai bună mâncare Vegană

Având în vedere natura perisabila a produselor, după livrarea acestora, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație. Pentru detalii consultați Termenii și condițiile.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top