Rawyal.ro

Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.
Comanda ta: 0.00 lei
0

Coș de cumpărături

0
Subtotal: 0.00 lei
No products in the cart.

Active Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

Active Cleanse

160.00 lei760.00 lei

Golește

CLEANSE-UL ACTIVE

Dacă ești o persoană activă și simți nevoia unui boost de energie înainte de antrenamentul de
la sală sau în pauza de prânz, cleanse-ul active este creat special pentru tine!
Combinațiile de fructe, legume și superalimente din sucurile acestui program de detox îți vor
furniza elementele nutritive esențiale care contribuie la refacerea nivelului de electroliți,
având ca efect benefic reducerea inflamației, creșterea performanței și rezistenței. Fiecare
element al sucurilor a fost gândit astfel încât, împreună cu celelalte ingrediente ale sucului, să
dea naștere unui adevărat ser de energie și vitalitate, aliatul tău de nădejde în zilele active.
Cleanse-urile conțin: 6 sucuri & superfoods

Fiecare cleanse are ingrediente speciale, pe care le numim Superfoods. Asta le face diferite de celelalte sucuri.
Clease-ul Active are următoarele superfoods:

Ginseng siberian – Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus), cunoscut de asemenea şi ca „rădăcina vieţii”, creşte în Asia de Est, China, Japonia şi Rusia. În aceste locuri, ginsengul este utilizat în mod tradiţional pentru a creşte nivelurile de energie şi pentru a promova longevitatea şi vitalitatea. Studiile au arătat de asemenea că ginsengul siberian poate creşte rezistenţa şi performanţa fizică, astfel încât planta este ideală pentru nevoile sportivilor. Ginsengul siberian ajută la stimularea sistemului imunitar şi este considerat un adaptogen care creşte capacitatea corpului de a face faţă factorilor interni şi externi de stres. De asemenea, ginsengul siberian are proprietăţi antioxidante şi anti-inflamatorii.

Camu camu şi fructele acai sunt unele dintre cele mai bogate surse de antioxidanţi dintre toate fructele, având un conţinut de antioxidanţi cu aproximativ 50% mai mare decât unele dintre tipurile mai obişnuite de fructe de pădure. Culoarea lor violet închis indică prezenţa nivelurilor crescute de antioxidanţi puternici numiţi antociani. Dacă includeţi aceste fructe de pădure în dieta dumneavoastră, veţi ajuta la protejarea celulelor din propriul corp de daunele cauzate de radicali liberi şi la reducerea riscului de boli cronice cum ar fi bolile cardiovasculare şi cancerul şi veţi ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire. Fructele de pădure violete ca şi alte fructe de pădure sunt o sursă excelentă de vitamina A şi C, amândouă fiind importante elemente nutritive care cresc imunitatea.

Macca – Acest super aliment peruvian este considerat un ‘adaptogen’, deoarece face minuni pentru îmbunătăţirea nivelurilor de energie şi pentru a vă ajuta pe dumneavoastră să faceţi faţă cererilor stresante ale vieţii moderne. De asemenea, maca este apreciată de către sportivi deoarece ajută la îmbunătăţirea rezistenţei şi a performanţei. Maca conţine niveluri înalte de vitamine B care sunt esenţiale pentru producţia de energie şi este de asemenea o bună sursă vegetariană de B12, necesar pentru nervi care funcţionează sănătos.

SKU N/A Categorie: Etichete: ,
Livrat la ușa ta
Proaspăt și natural
Cea mai bună mâncare Vegană

Având în vedere natura perisabila a produselor, după livrarea acestora, produsele comandate nu pot fi returnate furnizorului în nicio situație. Pentru detalii consultați Termenii și condițiile.

Cos de cumparaturi
There are no products in the cart!
Continua cumparaturile
Scroll to Top