Rawyal.ro | Blog
RAWYAL Brunch & Cakes este mica ta oaza de sanatate.Ne face o deosebita placere sa iti impartasim ideile si sfaturile noastre legate de alimentatia sanatoasa si transformate in delicioase preparate raw vegan destinate fiecaruia dintre voi (aperitive, supe, salate, prajituri, sucuri si multe alte produse, toate raw).
raw, vegan, food, mancare, raw-vegan, vegetarian
22001
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-underline,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SPIRULINA ȘI BENEFICIILE SALE ASUPRA ORGANISMULUI

Probabil nu mulți dintre noi știm dar spirulina este unul din alimentele ”minune”, încadrată în categoria superalimentelor.

Dar ce este ea de fapt?

Ei bine, spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie care, din punct de vedere nutrițional, înglobează mai multe proteine pure decăt carnea de pui sau de vită (60%-70%). Alți nutrienți prezenți în compoziția sa sunt acidul gama-linoleic, care reduce colesterolul rău, vitaminele B12, D, E, și K, fier, calciu, crom, cupru, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu şi zinc.

Este alimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene și nu ne miră faptul că este consumată încă din cele mai vechi timpuri.

Lista proprietăților pe care acest aliment le are este foooarte lungă, iar cea a beneficiilor rezultate în urma consumului este și mai. Dintre acestea amintim faptul că:

  • Fortifică și îmbunătațește sistemul imunitar
  • Stimulează digestia
  • Ajută la eliminarea colesterolului
  • Detoxifică organismul
  • Are proprietăți antiinflamatorii
  • Contribuie la funcționare optimă a glandei tiroide
  • Are efect anitianemic
  • Este o sursă valoroasă de aminoacizi asențiali
  • Previne apariţia bolilor cardiovasculare
  • Cremele pe bază de spirulină netezesc ridurile, elimină petele roșii și iritațiile pielii

 

În bucătărie, spirulina este folosită în mod fregvent în rețetele crud vegetariene, în sucurile de fructe sau de plante, smoothie-uri, dulciuri, sau în aperitive împreună cu fructe, nuci și semințe.

În bucătăria noastră, spirulina este asociată cu mentă și semințele de cânepă într-o prajitură cu un gust intens și un efect deosebit asupra stării tale de bine.

Te așteptăm să o încerci pentru un boost de sănătate!

 

 

 

By Diana Anghelache

 

TORT RAWYAL CU MORCOV, O ALTERNATIVĂ SĂNĂTOASĂ

Cred că toată lumea, atunci când se gândește la tort, are în minte o prăjitură mare, cu cremă și blat crocant, sau pufos, după preferință, cu fructe, ciocolată și orice dulce. Pentru că tortul este dulce prin definiție și prin fiecare element din compoziție. Dar pentru cei care sunt puțin mai preocupați de alimentația lor, acest conglomerat de gusturi dulci nu este neapărat și sănătos. Eii, și în cazul acesta ce faci?…

Simplu! Renunți la plăcerea ta și nu mai pui gura niciodată pe așa ceva!

Saaaau…

Cauți alternative! O cale de mijloc, poate un drum lăturalnic, ceva, ceva, poate fentezi și găsești o modalitatea prin care să îmbini utilul cu plăcutul. O modalitate prin care poți mânca și tu o felie mare de tort seara, fără să te simți vinovată de ceva.

Poate pare imposibil, dar soluții sunt! Dacă ai găsit rețeta succesului înseamnă că ești foarte norocoasă, dar dacă ești încă în căutări, poți arunca un ochi  peste soluția nostră: Deserturile raw-vegane! Pam! Pam!

După cum bine știți, aceste bunătăți conțin doar ingrediente  naturale, benefice organismului. Nu sunt procesate termic sau chimic, deoarece sunt pregătite la rece, și își păstrează toate vitaminele, nutrienții, enzimele și mineralele, tocmai din cauza aceasta.

Lucrurile acestea sunt general valabile, pentru toate deserturile raw-vegane, dar astăzi ne-am decis să scoatem în lumina reflectoarelor Tortul nostru cu morcov.

 

 

De ce? Pentru că, în opinia noastră, este desertul ideal! Poate pare puțin straniu, dar în asociere cu smochinele sau scorțișoara, de exemplu, acest tort te poate surprinde cu un gust dulce, intens, savuros și nu în ultimul rând, sănătos. Morcovul este o sursă bogată de vitamina A, cu numeroase beneficii pentru organism: îmbunătățesc vederea, au efect antirid, previn bolile cardiace și ajută dantura. Noi am căutat să valorificăm toate beneficiile acestui aliment într-un preparat dulce și sofisticat, potrivit oricărui gust, tip de metabolism sau dietă alimentară. O felie de tort cu morcov poate fi și un desert ideal pentru copiii. Deoarece nu conține zahăr, cei mici pot mânca, în sfârșit, cât de mult dulce doresc, iar mămicile nu mai trebuie să se îngrijoreze din cauza asta.

Dacă te-am făcut curioasă, te așteptăm pe la noi să îl și încerci. Tortul nostru Rawyal cu morcov conține caju, curmale, morcovi, smochine, fulgi de hrisca, fulgi de cocos, ulei de cocos, lamaie, miere, scortisoara și un promisiunea unui gust de care te vei îndrăgosti.

 

By Diana Anghelache

 

Cum să combini corect alimentele pentru a obține o siluetă de invidiat

Pentru că sezonul cald deja a venit, cu siguranță printre lucrurile la care te gândești în acest moment este o siluetă care să arate perfect în costumul de baie preferat. Bineînțeles că activitatea fizică joacă un rol important, însă după cum bine știi, corpul se formează în bucătărie. Pentru un rezultat cu care să te mândrești, este important să ții cont de câteva reguli simple legate de asocierea corectă a alimentelor. De multe ori probabil combini fructe cu legume sau nu te gândești exact la ordinea în care mănânci, însă câteva mici schimbări în stilul de a mânca pot face minuni asupra siluetei tale, dar și a sănătății.

Ei bine, dacă vrei să obții un corp perfect de afișat la plajă, mai jos ai câteva sfaturi legate de asocierea corectă a alimentelor oferite de medicul nutriționist Alina Stoica . Tot ce trebuie să faci este să ai perseverență, voință și să îți dorești cu adevărat să ai un stil de viață sănătos care să conducă la cele mai bune rezultate. Iată, ce trebuie și ce NU trebuie să faci:

  • Începe dimineața cu 500 ml de apă plată, pentru a curăța și tonifia întregul organism.
  • Fructele se consumă la un interval minim de o oră și jumătate înainte sau după masa principală.
  • Respectă timpul de digestie a alimentelor.
  • Nu bea apă în timpul mesei. (apa se bea cu înghițituri mici, pe tot parcursul zilei, cu 15 minute înainte sau după masă)
  • Evită alimentele la care prezinți un nivel de intoleranță mai mare decât 1 și respectă perioada recomandată cu privire la eliminarea acestora.

Regulile de mai sus sunt general valabile, însă dacă consumi alimente de origine animală, iată de ce aspecte trebuie să ții cont:

  • Nu consuma la aceeași masă două surse de proteină de origine animală.
  • Nu asocia carnea cu cerealele (pâine, orez, paste), cartofi, fructe dulci.
  • Nu asocia proteinele cu grăsimi concentrate (ulei, brânză, maioneză, unt, etc.)

E bine să știi că aceste combinații îți pot fi aliat în silueta mult dorită, dar și în ceea ce privește sănătatea. Astfel, dacă vei mânca corect și vei ține cont de aceste simple reguli vei fi protejat de cunoscutul sindrom al colonului iritabil, de unele alergii alimentare și totodată vei observa rolul detoxifiant extrem de benefic pentru organismul tău.

Foto: pexels.com

By Arina Baston

Rawyal & Atasagon promovează stilul de viață sănătos

După cum deja bine știi, împreună cu prietenii noștri de la Atasagon – Detox and Wellbeing Center promovăm stilul de viață sănătos și în mod special beneficiile programelor de detoxifiere. Pentru că se apropie vara și cu siguranță dorești să te simți fresh, plin de energie și cu o siluetă de invidiat, un program detox este binevenit.

Dacă despre beneficiile unui program detox am vorbit acum ceva timp în articolul de aici, astăzi îți voi spune despre importanța alimentației post detox, odată cu finalizarea unuia dintre programele speciale pe care le găsești în cadrul centrului Atasagon. Clar este că după o perioadă în care corpul a trecut prin transformări, acesta are nevoie de acomodare, iar regimul alimentar joacă un rol extrem de important. De multe ori, alegerile greșite în perioada post detox pot afecta foarte mult sănătatea.

Regula pe care trebuie să o ții minte odată ce ai încheiat programul de detoxifiere este următoarea: nu consuma alimente procesate câteva zile! Pentru a observa la maxim efectul benefic al perioadei detox este important să ții cont de acest aspect. Tocmai de aceea produsele raw vegane îți vor deveni cele mai bune prietene în tranziția către noul regim alimentar. Pentru a-ți purifica total organismul trebuie să ai grijă la alimentele pe care le alegi, acestea să fie proaspete și să îți ofere nutrienții și vitaminele de care ai nevoie.

Ei bine, avantajul este că Rawyal vine în sprijinul tău în perioada post detox cu meniuri zilnice special pregătite pentru nevoile tale. Astfel vei beneficia de mese complete, gândite în așa fel încât această tranziție să fie o plăcere pentru tine. Daaa, vei mânca supă, lasagna, spaghetti sau prăjituri cu ciocolată, bineînțeles în niște rețete raw vegane absolut delicioase, care cu siguranță te vor face să îți dorești să adopți acest stil de viață.

Acum că ai aflat câteva detalii despre ce presupune tot acest proces al periodei de detoxifiere, poate ți-ai făcut curaj să începi și tu unul. Vestea bună pentru tine este că… dacă ești deja clientul nostru poți beneficia de un discount de 10% la programele de detoxifiere oferite de centrul Atasagon!

By Arina Baston

O masă Rawyală de Paște

Paștele se apropie cu pași repezi și cel mai probabil deja ai început să îți faci lista cu felurile de mâncare pe care vrei să le pui pe masă. Nu e greu să îți surprinzi musafirii dacă ești ceva mai inventiv și vrei să ai parte de o cină specială, cu specialități deosebite. Chiar dacă este o sărbătoare pe care toți o așteptăm cu mult drag, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la obiceiurile sănătoase. Dacă deja ne-am obișnuit cu un anumit stil de viață, nimic nu trebuie să ne facă să renunțăm. De aceea, vrem să venim cu câteva idei de dulciuri absolut irezstibile, perfecte pentru această ocazie. Pe lângă faptul că sunt create exact în spiritul sărbătorilor pascale, sunt delicioase și cu multe beneficii asupra organismului tău.

Iată ce ai putea alege:

Cozonacul raw

Încearcă desertul tradițional preferat într-o interpretare extrem de gustoasă. Cum de Paște cozonacul nu lipsește de pe masă, anul acesta bucură-te de o variantă sănătoasă a acestuia. Toate ingredientele naturale sunt special alese și combinate pentru un gust inedit. Printre acestea se află tărâțele de Psyllium care îmbunătățesc digestia, detoxifică organismul, ajută în tratarea constipației, mențin colesterolul scăzut și previn apariția cancerului la colon. O variantă bună pentru un desert de Paște, nu-i așa?

Plăcinta raw-vegan

În loc de pasca obișnuită, alege o variantă foarte delicioasă de plăcintă raw-vegană cu un gust ușor vaniliat și stafide. Și pentru că este primăvară, poți simți o aromă fresh, răcoritoare, oferită de lămâia din compoziție. Unul dintre ingredientele speciale folosite în această rețetă este turmericul, un condiment-minune cunoscut pentru lupta împotriva celulelor canceroase. Poți citi aici mai multe detalii despre beneficiile turmericului.

Ciocolățele Happy Easter

Copii vor fi cei mai fericiți când vor vedea pe masă ciocolățelele în forme special create pentru această ocazie. Partea bună este că sunt extrem de sănătoase și hrănitoare. Nu trebuie să îți faci griji că cei mici vor deveni agitați, pentru că ciocolata raw este foarte benefică. Aceasta îmbunătățește sănătatea inimii, a circulației, digestiei și susține sănătatea fizică și psihică a organismului. Fii sigur că nu te vei putea abține să nu guști și tu din aceste delicii atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

Toate aceste bunătăți le poți primi direct acasă printr-o comandă plasată pe site-ul nostru sau telefonic. Până una alta, treci pe la noi să te răsfeți cu prăjitura ta preferată!

By Arina Baston

De ce ar trebui să folosești mierea raw în alimentația ta?

Dacă ai început să adopți dieta raw vegană, probabil te confrunți cu această întrebare: să folosesc sau nu miere în alimentația mea? Ei bine, mierea are calități extraordinare pe care niciun alt aliment nu le are. Proprietățile terapeutice și minunile pe care le poate face cu organismul nostru încadrează mierea pe locul întâi în topul celor mai sănătoase alimente găsite în natură. Pe lângă beneficiile sale, dacă vrei să mânânci cât mai natural și îți dorești un stil de viață sănătos, alege mierea 100% raw, pe care nu o găsești în magazine, ci mai degrabă la producători locali sau pe anumite site-uri cu produse bio. Mierea raw conține o mulțime de vitamine, minerale, enzime și antioxidanți extrem de benefici pentru organismul nostru.

Probabil te gândești cum ai putea face diferența dintre mierea obișnuită din magazine și cea raw. Trebuie să reții faptul că mierea pe care o găsești în comerț este procesată, deci își pierde din proprietățile nutritive. Culoarea frumoasă, aurie și consistența lichidă este obținută în urma încălzirii la temperaturi ridicate. Pe de altă parte, mierea raw este mult mai groasă, iar în timp ajunge să se zaharizeze, datorită conținutului ridicat de polen. Cu toate acestea, dacă se zaharizează nu trebuie să te sperii; nu s-a stricat, ci este la fel de gustoasă și nutritivă.

Inițial nu ai spune că un singur ingredient poate fi o sursă atât de valoroasă. Se pare că mierea este în top atunci când vorbim despre ce este sănătos în viața noastră. Mai jos ai câteva dintre beneficiile-minune pe care le are mierea raw asupra organismului nostru:

  • Cel mai sănătos îndulcitor natural. Mierea raw este bogată în multivitamine precum : B1, B2, B3, B5, B6 si vitamina C, dar și minerale importante: magneziu, potasiu, calciu, cupru, fier, mangan, zinc. Pe lângă toate acestea, mierea 100% naturală conține un ingredient unic, numic  flavonoid, care ajută la dezvoltarea sănătoasă a enzimelor. Practic, putem vorbi despre un izvor de sănătate pentru organism.
  • Vindecă! Printre beneficiile pe care mierea raw le are, se regăsesc următoarele: proprietăți antivirale, antibacteriene, antifungice, întărește sistemul imunitar, luptă împotriva alergiilor, este un remediu pentru răni și ajută la menținerea sănătății sistemului digestiv.
  • Este cel mai puternic energizant cunoscut. Consumă dimineața pe stomacul gol o linguriță de miere raw, dacă vrei să începi ziua cu un plus de energie, fresh și revigorat. De asemenea, o poți adăuga cam în orice desert raw, în smoothie-uri, limonade, peste cereale, în salată de fructe sau în shot-urile de ghimbir.
  • Luptă împotriva insomniilor mai mult decât orice alt remediu medicamentos! Dacă ai probleme cu somnul, nu este cazul să apelezi la diferite pastile, atunci când ai la îndemână vestita miere. Cum se explică asta? Mierea conține 80% zaharuri naturale care ridică ușor nivelul insulinei, ajutând astfel triptofarnul (substanța resposabilă cu somnul) să ajungă mai repede la creier. Așadar, nu uita să iei o linguriță de miere înainte de somn!
  • Cel mai bun antibiotic natural! Mierea nefiltrată, adică raw, conține o substanță extrem de puternică, propolis, cunoscut ca și penicilina din miere. Propolisul este o substanță cu proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice.
    Astfel mierea poate fi folosită cu succes în tratarea diferitelor infecțiilor cu viruși.

Datorită beneficiilor importante pe care le are mierea 100% naturală, am ales să o folosim cu încredere ca îndulcitor în anumite produse Rawyal. Mierea pe care noi o folosim este luată dintr-o sursă sigură, de la un producător local, iar acest lucru se vede și se simte în aroma deosebită pe care o au produsele noastre.  Gustul plin de sănătate îl poți simți în anumite prăjituri delicioase sau smoothie-uri pe care așteptăm cu drag să le încerci în una dintre locațiile noastre.

By Arina Baston

5 schimbări pe care ar trebui să le faci primăvara

Primăvara este cel mai potrivit anotimp pentru schimbări în ceea ce privește stilul de viață. Parcă atunci când vezi cum toată natura reînvie,  te simți și tu mai motivat să faci anumite modificări în obiceiurile zilnice. Mai ales pentru că încep să apară o mulțime de fructe și legume, în alimentația ta ar trebui să se regăsească combinații sănătoase. Pe lângă asta, organismul are nevoie de vitamine și nutrienți mai mult ca niciodată, deoarece schimbarea de temperatură poate slăbi imunitatea. Astfel, primăvara trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, de ceea ce mănânci, de mișcarea zilnică și starea de spirit, bineînțeles. Mai jos, ai 5 sfaturi pe care ar trebui să le pui în practică primăvara aceasta, dacă îți dorești să te simți zilnic revigorat, plin de energie și cu mult chef de viață.

  • Organismul are nevoie de detoxifiere, așa că poți profita de fructe și legume în diferite combinații, fie că vorbim de smoothie-uri, de budincă, salată de fructe sau un fel de „limonadă”. De exemplu, prima masă din zi poate să înceapă cu o porție de fructe sub formă de smoothie (încearcă-l pe cel verde, e absolut genial), iar seara o poți încheia cu legumele tale preferate.
  • Bea îndeajuns de multă apă. Dacă până acum uitai să bei apă, ar trebui să începi să îți creezi un obicei din a bea undeva la 8 pahare de apă pe zi, deoarece aceasta ajută la procesul de curățare, stimulează metabolismul, îți dă senzația de sațietate și te ajută să te simți mai plin de energie.
  • Grăsimile și uleiurile esențiale ar trebui să fie nelipsite din alimentația ta. Printre acestea cele mai importante sunt: semințele de in, semințele de floarea soarelui, uleiul de măsline, avocado, nuci și semințe. Acestea le poți consuma în diferite rețete, cum ar fi cele raw vegane.
  • Încearcă să elimini cafeaua care este acidă. Deși probabil este foarte greu, ai putea să o înlocuiești cu ceai de plante (verde sau alb) care are un efect antioxidant.
  • Ciocolata neagră raw este o adevărată plăcere! Aceasta conține antioxidanți care reduc riscul de afecțiuni cardiace, tensiune arterială sau diabet. De asemenea are magneziu, fier, potasiu și eliberează cunoscuta serotonină în organism, responsabilă de o stare de bine.

Ei bine, aici sunt doar câteva lucruri pe care le-ai putea îmbunătăți în această primăvară. Cu siguranță corpul tău va vorbi cel mai bine despre nevoile pe care le ai, așa că lista poate continua. Însă, dacă vrei să ai un start bun, poți încerca un detox perfect pentru această perioadă. Poți consulta aici programele noastre de detoxifiere și avantajele acestuia.

O primăvară plină de energie!

By Arina Baston.

 

De ce ar trebui să alegi pizza raw vegană

Probabil ți se întâmplă deseori să ai poftă de una dintre cele mai iubite specialități italienești.. pizza! Fie că este vorba de o seară acasă cu prietenii, iar pizza pare a fi cea mai bună alegere de gustare sau nu prea ai chef să gătești ceva complicat și vrei să comanzi ceva bun acasă, pizza se află în topul preferințelor! Dar ce faci când cu o zi înainte ai decis să te lași de mâncarea fast food și ți-ai propus să începi un stil de viață sănătos?

Ei bine, nu e nevoie să renunți la deliciul tău preferat, pentru că există o variantă de pizza extrem de sănătoasă! N-ai fi zis, nu-i așa? Deobicei când te gândești la pizza, spui multe calorii sau bye bye diet. Am o veste bună pentru tine! Poți continua foarte bine start-ul sănătos pe care l-ai început pentru că pizza raw vegană pe lângă faptul că este foarte bogată în ingrediente nutritive pentru organismul tău, are și un gust irezistibil de gustos. Așadar, dacă ți-e dor să savurezi o felie de pizza delicioasă, îți recomand o rețetă care te va cuceri instant!

Dacă nu ai încercat până acum pizza raw vegană, e bine să știi faptul că aceasta este varianta ideală pentru un prânz hrănitor, sățios, într-o combinație de ingrediente savuroase. Rețeta sună cam așa: brânză de caju, măsline, ardei, avocado, rucola, mix de vlăstari, iar pentru blat semințe de floarea soarelui, caju, semințe de in, tărâțe de psyllium, fulgi de drojdie, ardei, ulei de măsline și oregano, la care bineînțeles că se adaugă sos de roșii. Sună cam bine, nu-i așa?

Te invit în magazinele noastre pentru a gusta cea mai delicioasă rețetă de pizza raw sau dacă vrei să îți surprinzi musafirii cu o gustare specială, o poți comanda chiar de aici.

By Arina Baston

Un gând rawyal de 8 Martie

Flori, cadouri, mărțișoare, telefoane de la apropiați.. luna martie este unul dintre cele mai așteptate momente din an mai ales de către prezențele feminine. Cărei femei nu-i place să fie răsfățată cu cele mai deosebite atenții? Pe lângă faptul că toți din jur au grijă ca în această perioadă sexul frumos să se simtă bine, cea mai mare bucurie o experimentează mămicile care primesc dragoste la dublu din partea celor mici.

Cu siguranță fiecare dintre noi are o mamă și se gândește ca astăzi să o surprindă într-un mod deosebit. Pe de altă parte, bărbații sunt extrem de solicitați în această perioadă în ceea ce privește creativitatea sau gesturile frumoase, așa că vrem să venim cu câteva propuneri.

Pe lângă un buchet frumos de flori, surprindeți-o cu desertul preferat. Noi femeile suntem înnebunite după dulce, mai ales dacă este vorba despre o combinație pe care nu o putem refuza.

După o plimbare în oraș, invit-o la o prăjitură într-un loc familiar, perfect pentru a depăna amintiri.

Comandă-i un tort pe care să scrii „la mulți ani!” și livrează-l la ea la birou.

Trimite-i un mesaj-video în care să-i spui cât de mult o iubești și apoi invit-o la o cină prin această metodă.

Poate pui în practică una dintre aceste idei, dacă nu..mai există o variantă. Fă o vizită scurtă în unul din magazinele Rawyal pentru că noi ne-am gândit să surprindem toate doamnele și domnișoarele cu o atenție duuulce de tot, un deliciu savuros de care cu siguranță se vor bucura.

Echipa Rawyal urează la mulți ani plini de zâmbet, fericire și frumos tuturor prezențelor feminine! Un 8 Martie plin de surprize frumoase!

By Arina Baston

 

Turmericul, superalimentul – minune pentru organismul nostru.

Pentru cei dintre voi care până în acest moment nu au auzit despre superalimentul-minune numit turmeric, aflați că este unul dintre cele mai impresionante condimente datorită celor peste 500 de beneficii pe care le aduce corpului nostru. Pentru că lista ar fi muuuult prea lungă dacă le-am menționa pe toate, ținem să subliniem câteva foarte importante.

În primul rând, pentru a face cunoștiință cu acest aliment, trebuie să știm că este de origine indiană și e cunoscut sub denumirea de „șofran indian”, asta probabil aromei întepătoare asemănătoare. Turmericul face parte din familia ghimbirului și are o aromă similară cu cea a piperului, un gust ascuțit și o culoare aurie foarte puternică. Acesta este folosit în mod preponderent în India, însă și în alte țări  este pus în mâncare pentru un gust delicios, și un plus de sănătate.

Superalimentul turmeric a primit titlul de „rege al condimentelor” în primul rând pentru proprietățile uimitoare pe care le are împotriva cancerului. Nutrientul curcumină conținut de turmeric previne apariția și dezvoltarea mai multor tipuri de cancer, precum cancerul de colon, la plămâni, de prostată și de sân.

Așadar, haideți să vedem 10 proprietăți pe care le are turmericul:

  1. Luptă împotriva cancerului.
  2. Ajută la îmbunătățirea imunității.
  3. Reduce nivelul colesterolului.
  4. Previne bolile hepatice.
  5. Ajută la controlul diabetului.
  6. Previne boala Alzheimer.
  7. Ameliorează durerile de artrită.
  8. Îmbunătățește digestia.
  9. Ajută la menținerea greutății ideale.
  10. Vindecă rănile.

Acestea sunt doar câteva beneficii pe care turmericul le are asupra organismului nostru și merită să le reții. La Rawyal vei găsi numeroase produse ce conțin acest superaliment. Noi îți recomandăm să încerci deliciosul desert tiramisu într-o reinterpretare care te va cuceri instant. Rețeta savuroasă raw vegană a acestui dulce destul de cunoscut și iubit de mulți dintre noi, sună cam așa: migdale, curmale, sare, pudra de vanilie, cacao, nuci, caju, ulei de cocos, sirop agave, turmeric, lamaie, lucuma, nuca de cocos, cafea raw. 

Te așteptăm în magazinele noastre să-l încerci sau îl poți comanda direct acasă de aici.

By Arina Baston